Over Hortalix

Hortalix

 

Ontwerp & aanleg van ecologische tuinen

Over Hortalix

PROFESSIONEEL

 

Wat begon als een passie, groeide uit tot een professioneel groenbedrijf.  We voeren tuinprojecten uit van A tot Z, waar nuttig bijgestaan door bekwame partners.

 

ECOLOGISCH

 

Ecologisch denken is ons uitgangspunt.  Die denkwijze trekken we uiteraard door in de tuinen die we ontwerpen, waarbij we ook de praktische kant van de zaak respecteren.  We zoeken zo telkens weer een mooi evenwicht waarin natuur & beleving centraal staan.

 

Ontwerp

Elke mooie tuin begint bij een doordacht ontwerp.  Het maken van een tijdloos tuinplan, met veel aandacht voor plant, dier en mens is onze favoriete bezigheid.

 

Onderhoud

Hortalix helpt u graag bij bepaalde onderhoudstaken in uw tuin.  Periodieke snoeibeurten, verjongingssnoei, vellen van bomen, onderhoud van vijvers, ...

 

Aanleg

Bij het aanleggen van een tuin komt veel kijken.  Hortalix heeft in de loop der tijd veel ervaring opgedaan, en legt uw tuin aan volgens de regels van de kunst.

 

Constructies

Met veel oog voor detail helpen we u bij het verfraaien van uw tuin: of het nu gaat om constructies in hout, dan wel om terrassen, vijvers, ...

 

Advies

Zit u met vragen rond uw tuin, of ervaart u problemen waar u geen oplossing voor vindt? 

 

Beplanting

Planten zijn het hart van elke mooie tuin.  Met het motto "de juiste plant op de juiste plaats" in het achterhoofd, helpen we u graag bij het aanpassen of uitbreiden van de beplanting in uw tuin. 

 

Working Hours

Monday to Friday: 6PM to 4AM 

Saturday & Sunday: 6PM t0 6AM

Monday - Tuesday: Appointment